Skip to main content

logosite

Klanten aan het woord

Onlangs ons terras laten ophogen door Gert-Jan en zijn compagnon. Prima en keurig gedaan voor een goede prijs. Netjes en snel gewerkt. We zijn er heel tevreden over.

Fam. Lops – Maassluis
Juni 2024

Ons terras is weer helemaal vernieuwd met keramiek tegels door Gert Jan.
Het ziet er weer prachtig uit. Het is geheel naar onze wens uitgevoerd en Gert Jan adviseert goed. Prettige manier van werken.
Kan hem echt een ieder aanraden.

Familie Arbouw
April 2023

Heel blij met het vakwerk van Gert-Jan en zijn compagnon! Fijne en betrouwbare lui en ook lekker flexibel. Als er tussentijds nieuwe ideeën kwamen of extra werk was het nooit een punt. Aanrader!

Martin van Klink uit Naaldwijk
Oktober 2022

In onze voortuin heeft Gert Jan een containerberging geplaatst om drie containers in op te bergen. Het bouwpakket werd in elkaar gezet, een deel van de tuin ingekort en het straatwerk opgehoogd. Hij gaf ons ook nog praktische tips voor de juiste plaatsing.
Heel prettige samenwerking en een prima geklaarde klus. Bedankt!

Hans den Hartog
Maart 2021

Gert je hebt onze tuin precies gemaakt zoals wij hem in gedachten hadden. De vloertegels van ons huis wilden we door laten lopen naar ons terras. We hadden exact dezelfde tegels gevonden en Gert heeft ze aansluitend gelegd. Een prachtige manier om de woning bij de tuin te betrekken. Gert heeft onze droomtuin gerealiseerd. De sierlijke visgraad (jij noemt het anders) met vakmanschap gelegd. Heel fijn dat je luisterde naar onze wensen maar ook je eigen visie gaf.
Gert we hopen op vele mooie dagen genieten in onze fijne tuin.
Bedankt voor de fijne samenwerking.

Familie Zwemstra
Februari 2021

Gert Jan heeft het bestaande terras heel mooi uitgebreid en daarbij pro actief meegedacht, ook op punten waar je zelf niet aan denkt.

Familie Hordijk
Juni 2019

Toen wij hier kwamen wonen, was de achtertuin een chaos: een klein, verzakt terras met een smal paadje van keitjes naar de schuur, En verder een tuin die totaal niet was onderhouden, vol met onkruid. Aangezien wij in de zomer graag buiten zijn, en dus ruimte willen hebben om te kunnen zitten, ontwierp Gert-Jan een prachtig L-vormig terras met een recht pad naar de schuur en de poort. Achterin de tuin nog een klein terras waar we mogelijk in de toekomst nog een pergola willen laten maken. Ook de schutting en de poort zijn door Gert-Jan vernieuwd. Omdat de tuin relatief klein is, waren we een beetje bang dat het hokkerig zou worden als er aan drie kanten een houten schutting zou komen. Gert-Jan heeft echter aan een zijde een wilgenmat geplaatst. Dat geeft een totaal andere uitstraling. Echt heel gaaf. We zijn dan ook heel blij met het resultaat en genieten er nog elke dag van. Het geheel is professioneel en in korte tijd aangelegd. En de materialen zijn van hoge kwaliteit. Wij zijn dan ook heel tevreden! Aanbevolen.

Bert en Savithri de Jong-Kotelawala uit Gouda
Januari 2016

Wij zijn bij onze overburen gaan vragen, wie die tuin zo netjes had aangelegd. En zo kwamen we bij Gert Jan terecht. Een vakman waar je mee kunt overleggen. Hij kwam met goeie ideeën en had begrip voor onze situatie. Wij wilden zelf de oude tegels van de oprit verwijderen om kosten te besparen, dit was 2 m breed en 22 m. lang, dus daar kwam heel wat bij kijken. Gelukkig is dat heel snel gegaan en daarom kwam hij een week eerder dan gepland was, geweldig. Het is keurig geworden, we zijn er erg blij mee. Een aanrader !!

Familie van Dongen
Juli 2015

Onze oude achtertuin was hevig aan renovatie toe. De tegeltjes waren gebarsten, de grindtegels zagen en niet meer uit en planten en struiken hadden we niet. Kortom, het was één grauwe vlakte.
Na een aantal offertes te hebben aangevraagd, kwam Gert Jan er voor ons het beste uit. Hij kwam niet alleen kijken, maar dacht ook goed mee en kwam met een aantal ideeën waar wij nooit aan hadden gedacht. Bijvoorbeeld om de tegels niet recht, maar diagonaal te leggen waardoor het terras een ruimtelijker effect kreeg.
Ook ging hij mee naar de leverancier (Van der Valk in Monster) om te helpen en adviseren bij het uitzoeken van tegels, tuinafscheiding, etc.
Aangezien we wat moeite hadden met besluiten, zijn we verschillende keren naar Monster gereden en kwam Gert Jan regelmatig even bij ons langs om te adviseren.
Toen het besluit eenmaal genomen was en alles besteld was, heeft Gert Jan met zijn medewerkers er een prachtige tuin van gemaakt. We hebben nu een mooi terras, een stuk groen met struiken en planten waar vooral de bijen en andere insecten dankbaar gebruik van maken. Ook de erfafscheidingen, aan de ene kant met schaaldelen en aan de andere kant een begroeid rasterwerk geven de tuin een mooi aanzicht. We genieten elke dag van onze tuin.

We waren zo tevreden, dat we in het voorjaar ook de voortuin door Gert Jan hebben laten opknappen. En ook daar is het resultaat prachtig geworden.
Het vakmanschap van Gert Jan is enorm en wat hij belooft, maakt hij ook waar!

Charlotte en Gerlof van Driel
Den Haag september 2014

Gert-Jan heeft onze voortuin aangelegd. Het oorspronkelijk reeds bij ons aanwezige ontwerp is door Gert-Jan zijn advies behoorlijk gewijzigd. Maar het resultaat mag er zijn, wij zijn meer dan tevreden.

Bedankt Gert-Jan

Leo en Diane Boers oktober 2013

Gert-jan heeft bij ons de voor en achtertuin gedaan en heeft dit keurig en snel gedaan.Hij kwam ook nog met wat goede ideeën en wij zijn dik tevreden. Niks was te veel en alles ging in goed overleg en met een prettige samenwerking.

Fam de Zeeuw 21-05-2013

Wij zijn er blij met de vakkundige wijze van werken.
Het “meedenken” en “ideeën geven” was aangenaam.
Maar bovenal 30m2 terras maken, zonder verstoring van de gezinsloop vind ik super.

Ted vd Zeijde, 30-10-2012

Deze zomer onze achtertuin laten bestraten door Gert-Jan. Helemaal mooi geworden. We hadden zelf de tuin leeggehaald en direct daarna kwam GJ., dus nauwelijks last gehad van ongemak. In goed overleg de juiste tegels gekozen. Voegsel tussen de tegels, dus geen vuil meer! Nu alleen maar beetje aanvegen. Wij kijken op onze achtertuin en het is elke dag weer een plezier om het resultaat te zien. Prettige samenwerking met Gert-Jan.

Henk en Karin Solleveld, 1-10-2012

In 2011 heeft Gert-Jan ons terras in de voortuin gemaakt. Wij hebben de tegels uitgezocht, en we hebben in overleg gekeken hoe dit het beste gelegd kon worden. Hij gaf ons goede raad om verzakken te voorkomen , de tegels in cement te leggen, en een voegsel te gebruiken dat groen worden tegengaat.Wij waarderen die raad, en hebben die ter harte genomen.Het is een mooi terras geworden, het is snel en vakkundig en in goede samenwerking gelegd, want afspraak is afspraak bij Gert-Jan. Volgend jaar willen we in de achtertuin een nieuw terras , we komen dan graag bij G.J terug.

Fam G. Dekker